Najnovšie recenzie zo sekcie Posilňovacie stroje
- Všetko super
celkom fajn (plní svoj účel), ale nie veľmi kvalitné prevedenie zvarových spojov a chýbajúce skrutky, ktoré sme museli dokúpiť.
Reakcia obchodu Hop-sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
- Pevný materiál
- Fajn cena
- Pár chýb sa našlo, diery na skrutky nie sú v rovnakej výške, dokonca jedna diera chýba
Celkom fajn hrazda, až na pár chýb
Reakcia obchodu Hop-sport
Funguje ako má.
Slúži podľa predstáv
- Efektívne precvočenie viacerých svalov, nie len brucha. Cvičíme dvaja, muž cez 100kg a žena 60kg a pre oboch je to dobrý stroj. Cvičíme v podstate s vlastnou váhou, aj nás to baví, po prvom dni už bplo dosť cítiť svalovicu a to sme cvičili len krátko. Stroj je ľahučký, ľahká montáž.
Reakcia značky Hop-Sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
- Perfektné na domáce cvičenie
- Výborný pomer kvalita/cena
- Masívne, pekné
syn môže cvičiť doma
- Naozaj kvalitne spracovanie
- Vnutri tej hlavnej casti nieco hrkoce, asi piliny a struzliny co vznikli pocas vyroby a nikto ich nevybral von, ale to po namontovani vobec nevadi. Trosku ma to vyrusovalo iba pri montazi, ked som to naklanal tak sa presypali vnutri.
- Tie bocne dva diely by mohli byt urobene z trosku hrubsej joklovinysi myslim. Ked som sa snazil poriadne dotiahnut srouby, vsimol som si, ze sa deformuje joklovina.
Vo vseobecnosti ale hodnotim produkt velmi dobre. Zelezne hmozdinky hodnotim tiez velmi pozitivne. Urcite budem spokojny.
dobra kvalita
- Super materiál
- Tovar skladom
Body Solid GCCO150
Registrovaný používateľ
Pridané: 8. apríla 2023
(naposledy upravené 8. apríla 2023)
Zakúpený v inSPORTline.sk
Zamiloval som sa, KVA-LI-TA jak by harabin povedal a Body Solid opat nesklamal. Produkt uz nie je mozne najst v produktovom katalogu Body Solid a pravdepodobne sa uz nebude vyrabat, co je skoda a teda posledne kusy. Ak mate moznost, priestor, peniaze musim iba odporucit, produkt je najvacsia Topka, ktora uplne staci a nahradi ovela drahsie stroje s rovnakou funckiou a lepsim dizajnom. Pomer prenosu zatazenia je 2:1 tj z 10kg mate 5kg. Na kazdej strane je cca 66kg tehlicky z coho teda budete mat len polovicu 33kg. Stroj ma rohy na ktore sa mozu pridavat kotuce v pripade, ze tehlicky nestacia, co je uz vec sama o sebe, ktoru tazko vidiet na inych strojoch a velmi velky benefit. Pripadne, tehlicky je mozne dokupit. Zapadne don aj Concept2 Rower a nepotrebujete miesto navyse pre dva produkty, ktore su rozmerovo horizontalne dlhsie.
- spokojnost s kvalitou
- funkcne a skladne
Ta istá hrazda sa dá kúpiť za polovicu ceny na inej stránke, moja nepozornosť. Nie je až taká stabilná.
Kúpu bradlá s hrazdou MARBO MH-U205 odporúčam.
Je to kvalitný produkt, jednoduchá montáž.
Ak hrazdu plánujete použiť na ribstole, uistite sa o kompatibilite, nakoľko nemusí pasovať na každé rebriny.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »