Najnovšie recenzie zo sekcie Posilňovacie stroje
- Skvely produkt.Je to ten vyrobok ktory som potreboval som velmy spokojny
- Zatial ziadnu
Skvely posilnovac brucha som spokojny to to je ono to je to co som hladal.Je to skvely pristroj na precvicenie brucha aj inych partii tela.Nakolko nemam cas chodit do posilky tak trosku cvicim.
No produkt ma sklamal v spôsobe uchytenia! Chcel som ho použiť na hojdačku a to bez vŕtania do steny, alebo zárubne a využiť jeho uchytenie vzpriečením medzi zárubne čo bol bez navŕtania otvorov problém. Škoda, že nebol vymyslaný a doplnený uvedený spôsob uchytenia medzi zárubne dverí. Ďakujem.
- Môžem cvičiť doma,nemusím nikam chodiť
- Za rozumnú cenu, kvalita nad očakávania.
- Na domáce použitie maximálne postačuje.
- Pridal by som ešte jeden priečnik a konštrukcia mohla byť o 30 cm vyššia.
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
- Spokey RELEVER 1 je pevný, odolný a skladný, rýchlo namontovateľný a demontovateľný kdekoľvek v byte alebo dome, primeraná cena
ODPORÚČAM!
Výrobok je skladný, účelný a ľahko ovládateľný.
Splnil moju predstavu.
Super stroj
Super stroj
Jednoduchá hrazda, jednoduchá montáž, cena je veľmi prijateľná
- Myslím si že pre starších veľmi dobrý produkt.Za mňa spokojnosť.
- Drží medzi stenou ako by tam bol priskrutkovaný.
- Veľmi dobrá nosnosť, udrží min. cez 90 kg
- Horšia manipulácia pri inštalovaní medzi stenu alebo zárubňu.
- Oproti klasickým hrazdám malí rozmer, na príťahy trošku nekomfortný.
Je to vhodný pomocník pri cvičení do malých priestorov. A na bežné nepravidelné cvičenie - ponaťahovanie sa je to fajn. Horšie je ak máte dlhé ruky, v tedy je tá tyč trošku malá a penové držadlá by ste prijali po celej dĺžke. Taktiež tá manipulácia pri inštalovaní je horšia, pri predlžovaní tyče ju musíte šróbovať nie je vyťahovacia. A však pri samotnom doťahovaní medzi stenu je to skôr výhoda.
No za tú cenu je to perfektný produkt ktorí sa dá vždy premiestniť inde, nemusíte sa babrať z vŕtaním.
- Jednoduchá montáž
Je to smejd...
- ok
Najlepšia cena akú som našiel. Celkom masívna konštrukcia, jednoduchá montáž a spracovanie super, mohlo by to byt o kúsok vysie ale dá sa to vyriešit. Zatiaľ spokojný, spĺňa účel nato načo je to určené
- 2 v1
- Zle dielenské spracovanie materiálu, neohranené rezy , závity zatečené farbou, nekvalitné vruty na uchytenie polstrovaných dielov.
lahka montaž a tič ma i poistne kužele na oboch koncoch ktore sa daju prišrobovat proti sklznutiu teda pokim nepresiahnete nosnost tiče možete sa hojdat na nej od rana do rana.
Objednala som si tuto zostavu pretoze nemam cas chodit denne do fitka ale chcem si zlepsit zhyb na chrbat a tricepsovy zdvih spodne brucho a tlak na prsia. Zaradila som teda z kazdeho 100 opakovani denne a uz po 2 tyzdnoch badam uzasne zmeny. Chcela som mat hrazdu a dalsie komponenty doma lebo mozem byt so svojimi zvieratkami, venovat sa sebe a zaroven usetrim peniaze za vstupne. Cena za ktoru sa da kupit tento pristroj je neuveritelna! Len okolo 200eur (vsetko)! Konkurencia predava za 800eur takze nieje o com. Kralita TOP!
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
- Možnosť širokého množstva uchopov, pevnosť materiálu, kvalitné držadla.
Kvalitný produkt, len ak kotvite hrazdu do materiálu, ktorý nie je úplne plný, ale má dutiny ( v bytoch), odporúčam ukotviť do steny na chemickú kotvu.
- výborný pre domáce cvičenie
Tím obchodu Hop-Sport.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »